10 Tips om een title tag te schrijven voor SEO

Door: 

·

10 REACTIES

We zouden het allemáál moeten doen. Goede title tags schrijven. Zodat we hoog in Google komen.

Het probleem is dat veel mensen de title tag niet kennen, en niet weten waarom dat ding belangrijk is voor Google.

Lees verder...

Missen jouw meta descriptions deze onderdelen?

Door: 

·

4 REACTIES

Vind jij meta descriptions schrijven ook zo makkelijk? Echt zo’n werkje voor beginners. Echt zo’n werkje waar je je eigenlijk helemaal geen zorgen over hoeft te maken?
Maar toch verschijnen ze niet altijd in Google zoals jij wilt.
Hoe komt dat? En wat kun jij daaraan doen?

Lees verder...

Ingrijpende algoritme update in de lokale Google resultaten

Door: 

·

3 REACTIES

Vrijdag las ik het bericht dat Google haar algoritme heeft ‘ge-update’. Deze update heeft betrekking op de lokale zoekresultaten van Google. Dat zijn resultaten waar een plaatsnaam in is verwerkt. Stel: jij zoekt in Google op: loodgieter Rotterdam. Dan krijg je lokale resultaten gepresenteerd.

Lees verder...

Ben jij ook je profielfoto’s kwijt in Google?

Door: 

·

4 REACTIES

Ben jij ook je profielfoto’s kwijt in de Google zoekresultaten? Ik kan je melden dat ze niet meer terugkomen. Daarnaast verdwijnt ook de zichtbaarheid van het aantal connecties dat je hebt in Google +. Vorige week kondigde Google aan dat ze per 25 juni binnen een paar dagen de foto’s uit de zoekresultaten van Google zouden verwijderen.

Lees verder...

Je bedrijf aanmelden op Google Maps? Nu via Google Mijn Bedrijf!

Door: 

·

0 REACTIES

Internet staat nooit stil, elke dag komen er nieuwe termen en mogelijkheden bij. Dat maakt mijn vak zo leuk! En soms ook even niet…. Vorige week publiceerde ik een pagina op deze site. Hoe een bedrijf zich kon aanmelden bij Google Maps en Google Places. Een paar dagen later kwam Google met Google Mijn Bedrijf / Google My Business. Mijn pagina kon op de schop… balen… extra werk… J

Lees verder...

Studie: Universele zoekresultaten in 85% van alle zoekresultaten in Google

Door: 

·

0 REACTIES

Searchmetrix is leverancier van SEO software en heeft onlangs een studie gepresenteerd over de mate van universele zoekresultaten (Universal Search) in Google.com in 2013. Universele zoekresultaten zijn zoekresultaten gemixt met resultaten van andere verticale Google zoekmachines zoals Google afbeeldingen, Google video’s, Google Maps of Google Nieuws. In dit artikel geef ik je op hoofdlijnen de uitkomsten van dit onderzoek.

Lees verder...

Zo los je een handmatige Google penalty op

Door: 

·

3 REACTIES

Geen enkele ondernemer wil straf van Google krijgen. Straf van Google betekent namelijk een verlies van je websiteverkeer. En dat heeft dramatische gevolgen, zoals verlies van business of een faillissement. In 2013 benaderde een bedrijf mij omdat zij van Google een handmatige ‘penalty’ hadden gekregen.

Lees verder...