SEO Specialist Amsterdam

Bedankt dat je langskomt op mijn website. Een betrouwbare SEO specialist inhuren en goede SEO tips krijgen is waar het om gaat.

SEO ofwel Search Engine Optimization betekent in het Nederlands zoekmachine optimalisatie. Ik ben SEO specialist, werkzaam voor klanten en bedrijven in Amsterdam en omstreken. Ik weet alles over het optimaliseren van websites voor Google.

Ik vind het fantastisch om analytisch bezig te zijn en ondernemers te helpen met zoekmachine optimalisatie. Met mijn werk kun je hoog in Google komen en meer aanvragen en klanten krijgen.

Top posities in de onbetaalde resultaten van Google leveren meer bezoekers en meer klanten op.

Wist je dat meer dan 80% van alle internetters zich via Google oriënteert op een product of dienst?

Jij moet bovenaan staan als zij in Google zoeken. Je wilt zelfs op positie 1,2 of 3 staan want die resultaten krijgen de meeste kliks.

Ik kan je hiermee helpen.

Betere vindbaarheid voor je site?

Is jouw website online slecht vindbaar? Weet je niet precies op welke zoekwoorden je website scoort op Google? Of heb je het gevoel dat je bezoekers misloopt? Wil jij bovenaan in Google komen en meer conversie realiseren?

Search Engine Optimization advies (SEO advies) kan wellicht het verschil maken voor jouw bedrijf.

Review van mijn SEO klant

Dit is een review die ik kreeg voor mijn SEO-werk. Het is van een klant die bij me kwam nadat zijn webbouwer zijn site had verprutst. Zijn SEO-traffic was naar een dieptepunt gezakt. Je kunt deze review controleren in Google Maps. Daar staat hij ook.

Hans heeft mijn inkomen gered, nadat een websitebouwer ervoor gezorgd had dat mijn site 20 pagina’s gezakt was. Erg fijn om met Hans te werken. Goede communicatie, hij voelt je bedrijf aan. Superaanrader!!”

Philippe Marx – Marx Auto Airco Service

Te weinig ondernemers maken gebruik van SEO en vertrouwen nog te weinig op de expertise van een SEO expert voor betere vindbaarheid. Zij denken dat hun website wel scoort omdat zij hun vertrouwen uit handen hebben gegeven aan een webbouwer. Maar op het moment dat het fout gaat zitten ze met de gebakken peren. Zonder je website te optimaliseren door een SEO expert, wordt deze niet gevonden door je potentiële klanten. Ik kan je helpen met betere vindbaarheid van je website zodat je een echte klantenmagneet wordt.

Op zoek naar een SEO-specialist?

Bedrijven willen hoog scoren in de organische resultaten Google. Dat komt omdat organische resultaten meer kliks krijgen dan de betaalde resultaten.

Maar hoe scoor je hoog in Google? Daar kan de SEO specialist Amsterdam je bij helpen.

De juiste combinatie van SEO-teksten, technische SEO, intern linken en SEO linkbuilding zorgt voor absolute topposities. Nog steeds. Als je het goed doet tenminste. En daar word ik voor ingehuurd: om SEO goed te doen.

Waarom doe ik SEO?

Toen ik met SEO in aanraking kwam was ik verkocht. Het is een combinatie van dingen die mij aantrekt in het vak SEO expert.

 • Het analytische aspect van zoekmachine optimalisatie. Ik blijf steeds de concurrentie analyseren want jij wil natuurlijk nummer 1 in Google worden.
 • Het competitieve aspect van SEO. In een top 10 van Google concurreer je vaak met 10 andere SEO-specialisten. Dat zorgt voor een bepaalde spanning. Ik vind dat prettig. Het heeft iets existentieels om met het hebben en houden van andere bedrijven bezig te zijn.
 • De blije ondernemer als je zijn omzet laat stijgen. Geloof me: ook het menselijke aspect en vertrouwen zijn belangrijke onderdelen van zoekmachine optimalisatie (SEO).

Mijn SEO klanten

Ik heb de afgelopen 11 jaar al veel klanten geholpen met SEO. Ik
heb bedrijven laten groeien en ik heb bedrijven uit het slijk getrokken.
ls SEO specialist moet je van alles op de hoogte zijn: alleen techniek is niet genoeg, evenals alleen maar SEO teksten en linkbuilding niet genoeg is. Je moet als SEO specialist weten waar de issues van de klant liggen en daarop voortborduren. Ik vind het een vervelend woord maar je moet als SEO specialist een ‘holistische aanpak’ hebben.

Dit zijn mijn SEO en online marketing klanten

De SEO specialist in actie

Onderstaand SEO-plaatje is de organische traffic van een website. Eerst had de site ongeveer 20 bezoekers per dag. Later in de maand was het bezoekersaantal ongeveer 50-60 per dag.

 

 

 

SEO in Amsterdam door specialist Hans Keeren

 

De werkzaamheden die ik uitvoerde om dit te bereiken waren:

 • Techniek van de website optimaliseren
 • SEO-schrijven: bestaande pagina’s herschrijven volgens mijn SEO standaard
 • SEO linkbuilding
 • De interne linkstructuur optimaliseren

Natuurlijk zaten er een paar SEO trucs tussen maar alles is redelijk netjes gegaan.

Wil jij met je bedrijf ook zo’n resultaat? Neem dan contact met me op. We kunnen dan een Skype-gesprek voeren en jouw situatie behandelen. 

Trainingen

Naast SEO specialisme geef ik ook SEO trainingen. Op mijn trainingen pagina vind je informatie over de eerstvolgende training. Tijdens mijn trainingen deel ik veel SEO geheimen zodat je aan het einde helemaal zelf je SEO kunt doen.

Zaken die ik in het verleden heb behandeld tijdens mijn trainingen:

 • Training SEO schrijven
 • Techniek optimalisatie
 • Zoekwoordenonderzoek
 • SEO Linkbuilding
 • Contentmarketing
 • Site-architectuur
 • Interne links bouwen

SEO Advies: mijn expert aanpak

Maar je kunt ook je SEO advies uit handen geven aan een echte SEO expert. De SEO-werkzaamheden die ik voor je kan uitvoeren zijn de volgende:

SEO audit 

Na een uitgebreid onderzoek van de belangrijke SEO prestaties van je website weten ik wat er gedaan moet worden. Ik kijken naar je website, concurrentie, links, zoekwoorden en de markt. Met de SEO audit als uitgangsdocument kunnen we de SEO strategie bepalen waarmee je je onderscheid van de concurrent en meer belangrijke klanten en omzet binnenhaalt.

Zoekwoordenonderzoek door een expert

Ik zorg ervoor dat je website scoort op zoveel mogelijk zoekwoorden. Dat doe je door het uitvoeren van en gedegen zoekwoordenonderzoek. Het resultaat van zo’n onderzoek is dat je niet zo afhankelijk bent van één zoekwoord maar dat je je SEO-risico spreidt.

Het inrichten van je site-architectuur voor zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekers zoeken op een bepaalde manier in Google. Je kunt je site zo inrichten dat Google hem leuker vindt dan een andere website. Als specialist kan ik je hiermee helpen.

Techniek voor betere resultaten in de zoekmachine

Ik zorg ervoor dat je website voldoet aan alle technische SEO eisen. Een slechte technische site kan een enorme dempende factor zijn voor je SEO-resultaten. Als je techniek niet in orde is dan heb je een mega achterstand op je concurrenten. Bij techniek voor SEO moet je denken aan:

 • Laadtijd
 • Mobiel vriendelijkheid
 • Crawling en indexing
 • Technische linkbuilding
 • Schema Markup-code
 • En nog veel meer

Content en SEO copywriting

Schrijven voor SEO is iets anders dan schrijven voor mensen. Ondanks dat er SEO specialisten zijn die iets anders beweren. Ik kan aan een SEO tekst meteen zien of ik snel een betere tekst kan maken of dat het proces wat langer duurt.

Linkbuilding

Telt linkbuilding nog mee voor hoge scores in Google? Linkjes zijn belangrijk om hoog te scoren in de zoekmachine. SEO Linkbuilding is wel wat complexer geworden maar dat neemt niet weg dat het nog steeds werkt. Ik help bedrijven in erg concurrerende omgevingen met linkbuilding. Het werkt!

Meer websitebezoekers betekent meer leads en meer klanten

Waarom wil je een SEO specialist uit Amsterdam inhuren? Meestal om hogere posities te krijgen en een groot aantal bezoekers aan te trekken. Je moet je met SEO echter wel op de juiste zoekwoorden richten. Anders is het een race to the bottom. Het is daarom van belang dat een SEO specialist goed op de hoogte is van je doelgroep en precies weer welke zoekwoorden hij moet gebruiken. Aangezien ik meer dan 11 jaar ervaring heb als SEO expert kan ik je hiermee goed van dienst zijn.

Mijn resultaten als SEO expert

Iedereen kan wel zeggen dat hij een goede SEO expert is. Je moet het alleen wel kunnen bewijzen.

Hieronder vind enkele posities die ik voor mijn klanten heb behaald.

 • Lamelparket – 2900 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Geld lenen – 40.500 zoekopdrachten per maand – #3 positie
 • Persoonlijke lening – 12.100 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Doorlopend krediet – 4400 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Loodgieter Amsterdam – 3600 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • iPhone leasen – 480 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Luchtverfrissers – 3600 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Dakcoating – 720 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Dakdekker Amsterdam – 590 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Bedrijfsuitje Amsterdam -1000 zoekopdrachten per maand – #1 positie
 • Congres Amsterdam – 170 zoekopdrachten per maand – #1 positie

Door deze hoge scores in Google genereren deze bedrijven een hoog aantal bezoekers en ook veel nieuwe klanten.

Ben je op zoek naar een SEO expert in Amsterdam

Ik ben woonachtig in Amstelveen. Ik heb een kantoor in Uithoorn en doe vaak SEO werk in Amsterdam-Zuid.

We kunnen altijd een keer afspreken als je een SEO specialist in Amsterdam zoekt. Ook is het mogelijk om een Skype-gesprek met mij te voeren over SEO.

Wil je weten hoe ik als SEO specialist jouw bedrijf en website kan optimaliseren? Neem dan contact met mij op.

Mijn bedrijf is gevestigd in Amstelveen en Uithoorn.