Je bent op zoek naar een zoekmachine (SEO) expert in Amsterdam?

Je vindt SEO complex en wilt hierover meer weten? Zoek je hulp?

Qonvert is gevestigd in Amsterdam en maakt voor jou een op maat gesneden strategie voor zoekmachine optimalisatie (SEO).

Waaruit bestaat deze strategie?

  • Technische aspecten van de website

Is jouw website technisch te ‘crawlen’ door de Google robot?

  • Zoekwoorden en content

Zijn jouw webpagina’s op de juiste manier geoptimaliseerd en is jouw content volgens Google van de juiste kwaliteit?

  • Linkbuilding

Google ziet een linkje naar jouw site als een stem voor jouw site. De site met de meeste kwalitatief hoogwaardige links maakt de grootste kans om bovenaan in Google te komen. Qonvert kan jou helpen met linkbuilding. Wij maken voor jou een op maat gesneden linkbuildingstrategie.

  • Social Media

Het belang van social media neemt toe. Ook voor SEO. Google kijkt naar signalen van social media om jouw webpagina’s te beoordelen in haar zoekresultaten.

Wat krijg je als je met Qonvert werkt

  • Je focust je op de woorden die jou business opleveren
  • Persoonlijke benadering
  • Geen verrassingen achteraf

Ik werk voor opdrachtgevers van verschillende grootte. Lees hieronder een reactie van 1 van onze klanten:

“Sinds ik werk met Hans Keeren van Qonvert zie ik een duidelijke toename in mijn “organic” traffic op mijn website www.massageprofs.nl. Het bezoekers aantal is gestegen met zo’n 50-70% vergeleken met een jaar geleden. Dit is het resultaat van een goede samenwerking, link building, bloggen en het aanpassen van zoekwoord geoptimaliseerde pagina’s, zonder dat dit op enige wijze ten koste gaat van kwaliteit en bezoekersbeleving”

Katrien de Graaf – Eigenaar Massageprofs Amsterdam

Wil je tips of ben je op zoek naar een partner voor zoekmachine optimalisatie? Of wil je gewoon een keer van gedachten wisselen? Neem dan contact op met SEO expert Hans Keeren op hkeeren@qonvert.com of bel op 06-14370277

gftwhshdcvdhse