Matt Cutts legt uit hoe Google omgaat met betaalde ‘directories’

Update: 23/02/2012 | 0 Reacties

In een vorig artikel heb ik al eens uitgelegd dat Google niet tegen betaalde links is mits je ze maar aanduidt als zodanig. Vandaag kwam ik via Search Engine Journal bij een video terecht waarin Matt Cutts van Google uitlegt hoe Google omgaat met betaalde ‘directories’ (internetgidsen). Bekijk deze interessante video van slechts 2:12 min voor meer informatie.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rKUlVquEImc

Hans Keeren

Hans Keeren

Mijn naam is Hans Keeren, SEO trainer en SEO expert. Ik help MKB bedrijven en ZZP-ers aan meer omzet en websitebezoekers door SEO trainingen en advies.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis tips ontvangen?

Wil jij ook op de hoogte blijven van mijn blog? Meld je dan aan voor mijn tips & tricks, handige ontwikkelingen en belangrijke up-to-date informatie omtrent SEO en Online Marketing.

E-mailadres
Ik ga akkoord met het privacy reglement Lees hier