SEO helpt je om je websiteverkeer en omzet naar grote hoogten te stuwen.

Ik heb de afgelopen jaren veel bedrijven geholpen hun SEO weer op orde te krijgen. Dat resulteerde regelmatig in omzetstijgingen van 200% (en soms wel meer).

Over Mij

Mijn naam is Hans Keeren, SEO Expert en trainer. Ik help jou aan meer omzet en websitebezoekers door SEO en online marketing.

Ik ben nu 11 jaar online ondernemer. Echt opdrachten kwamen er niet in die eerste maanden. Ik was natuurlijk ook een absolute no-no en had totaal geen kennis van zaken.

Na een aantal maanden actief bloggen op mijn website kreeg de eerste aanvraag voor SEO. Een bedrijf was op zoek naar een SEO Expert.

Ik was stomverbaasd. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Wie wil er nou met mij in zee’.

Nadat ik met het bedrijf had gesproken ben ik voor ze gaan werken. Ik had tijd genoeg om er een succes van te maken en dat heb ik gedaan.

Sindsdien kreeg ik aanvraag na aanvraag via mijn site en heb ik inmiddels meer dan 300 bedrijven geholpen met SEO expertise en online marketing. Ik heb bedrijven laten groeien en ik heb ondernemers letterlijk uit het slijk getrokken omdat het zo slecht met ze ging.

De afgelopen 11 jaar heeft me dat veel kennis, contacten en mooie klantencases opgeleverd. Ik heb bedrijven naar nummer 1 posities in Google geholpen op zoekwoorden als doorlopend krediet, persoonlijke lening, skills management software, luchtverfrissers, lamelparket, loodgieter en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Daarnaast heb ik voor bedrijven hun websiteverkeer en omzet regelmatig tot grote hoogten laten stijgen. Bij veel mensen heb ik door mijn werk een hele goede naam opgebouwd en krijg ik regelmatig doorverwijzingen.

Ik help bedrijven om de volgende stap te zetten met SEO, om ze te laten scoren in Google en om ze aan meer klanten en aanvragen te helpen. Dat doe ik door het geven van VIP dagen en trainingen.

Kan ik je ergens mee helpen?

Neem dan contact op via hkeeren@qonvert.com of 06 – 14 37 02 77

Andre Klijnsma – Eigenaar team Klijnsma

Ik vond dat Hans erg plezierig lesgaf. Hij heeft geduld en legt dingen goed uit. Hij is erg inspirerend en je krijgt als cursist het gevoel dat hij nog uren door kan gaan met trainen.