Hans Keeren, SEO trainer

Training agenda

25 september & 9 oktoberSEO TrainingUithoornNog 1 plaats vrij
23 oktober & 6 novemberSEO TrainingUithoornNog 4 plaatsen vrij
Bekijk de beschirkbaarheid

Mijn naam is Hans Keeren, SEO trainer en SEO expert. Ik help MKB bedrijven en ZZP-ers aan meer omzet en websitebezoekers door SEO trainingen.

Ik ben inmiddels 11 jaar online ondernemer.

Echt opdrachten kwamen er niet in die eerste maanden. Ik was natuurlijk ook een absolute no-no en had totaal geen kennis van zaken.

Na een aantal maanden actief bloggen op mijn website kreeg ik de eerste aanvraag voor SEO. Een bedrijf was op zoek naar een SEO Expert.

Ik was stomverbaasd. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Wie wil er nou met mij in zee’.

Nadat ik met het bedrijf had gesproken ben ik voor ze gaan werken. Ik had tijd genoeg om er een succes van te maken en dat heb ik gedaan.

Sindsdien kreeg ik aanvraag na aanvraag via mijn site en heb ik inmiddels meer dan 300 bedrijven geholpen met SEO expertise en online marketing.

Ik heb bedrijven laten groeien en ik heb ondernemers letterlijk uit het slijk getrokken omdat het zo slecht met ze ging.

De afgelopen 11 jaar heeft me dat veel kennis, contacten en mooie klantencases opgeleverd.

Ik heb bedrijven naar nummer 1 posities in Google geholpen op zoekwoorden als doorlopend krediet, persoonlijke lening, skills management software, luchtverfrissers, lamelparket, loodgieter en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Daarnaast heb ik voor bedrijven hun websiteverkeer en omzet regelmatig tot grote hoogten laten stijgen.

Bij veel mensen heb ik door mijn werk een hele goede naam opgebouwd en krijg ik regelmatig doorverwijzingen.

Ik help bedrijven om de volgende stap te zetten met SEO, om ze te laten scoren in Google en om ze aan meer klanten en aanvragen te helpen.

Dat doe ik door het geven van VIP dagen, trainingen en SEO advies.

Ik vond dat Hans erg plezierig lesgaf. Hij heeft geduld en legt dingen goed uit. Hij is erg inspirerend en je krijgt als cursist het gevoel dat hij nog uren door kan gaan met trainen.

André Klijnsma – Eigenaar Team Klijnsma

Ook een ster worden in SEO? Bekijk de SEO training