SEO trainer & adviseur

Mijn naam is Hans Keeren, SEO trainer, SEO tekstschrijver en SEO specialist. Ik help MKB bedrijven en ZZP-ers door SEO trainingen en advies aan meer omzet en meer bezoekers.

Ik ben inmiddels sinds 2008 online ondernemer en toen zomaar toevallig in SEO gerold. Toen ik voor het eerst met SEO in aanraking kwam was ik verkocht, en geobsedeerd. 

Echt opdrachten kwamen er niet in die eerste maanden. Ik was natuurlijk ook een absolute no-no en had totaal geen kennis van zaken.

Na een aantal maanden actief bloggen op mijn website kreeg ik de eerste aanvraag voor SEO. Een bedrijf was op zoek naar een SEO Expert.

Ik was stomverbaasd. Ik weet nog dat ik dacht: ‘Wie wil er nou met mij in zee’.

Nadat ik met het bedrijf had gesproken ben ik voor ze gaan werken. Ik had tijd genoeg om er een succes van te maken en dat heb ik gedaan.

Sindsdien kreeg ik aanvraag na aanvraag via mijn site en heb ik inmiddels meer dan 300 bedrijven geholpen als SEO specialist, SEO tekstschrijver en andere online marketing activiteiten.

Ik heb als SEO specialist bedrijven laten groeien en ik heb ondernemers letterlijk uit het slijk getrokken omdat het zo slecht met ze ging.

De afgelopen 11 jaar heeft me dat veel kennis, contacten en mooie klantencases opgeleverd.

Ik heb bedrijven naar nummer 1 posities in Google geholpen op zoekwoorden als doorlopend krediet, persoonlijke lening, skills management software, luchtverfrissers, lamelparket, loodgieter en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Daarnaast heb ik voor bedrijven hun traffic en omzet regelmatig tot grote hoogten laten stijgen.

Bij veel mensen heb ik door mijn werk een hele goede naam opgebouwd en krijg ik regelmatig doorverwijzingen.

Ik help bedrijven om de volgende stap te zetten met SEO, om ze te laten scoren in Google en om ze aan meer klanten en aanvragen te helpen.

Dat doe ik door het geven van strategiedagen, trainingen en SEO advies. Heb je interesse om een keer met een SEO specialist van gedachte te wisselen? Neem dan contact met mij op.

Ik vond dat Hans erg plezierig lesgaf. Hij heeft geduld en legt dingen goed uit. Hij is erg inspirerend en je krijgt als cursist het gevoel dat hij nog uren door kan gaan met trainen. 

André Klijnsma – Eigenaar Team Klijnsma