Mijn naam is Hans Keeren, sinds 2008 SEO specialist.

We weten allebei dat organisch Google een interessant kanaal is om business uit te halen.

Het werkt zelfs verslavend. Je wilt als bedrijf alleen maar meer, meer en meer.

En als je minder verkeer uit Google krijgt dan is er een probleem. Of je krijgt überhaupt te weinig traffic naar je website, dat kan ook.

Dan stokt in elk geval de business. Het aantal aanvragen, producten of leads wordt minder. Op dat moment heb je duidelijk behoefte aan een SEO expert.

Je wilt hoger in Google, je wilt meer business, je wilt meer aanvragen en verkopen.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende soorten organisaties geholpen met zoekmachine optimalisatie expertise. Kleine bedrijven, multinationals, webshops, concurrerende zoekwoorden, minder concurrerende branches en noem maar op. Of het nu een bedrijf is dat aan het begin van een SEO traject staat of een bedrijf dat al een tijdje bezig is, dat maakt niet uit.

Ik help je hoger te komen in de zoekresultaten van Google zodat je bedrijf meer websiteverkeer, aanvragen en verkopen realiseert. Daarnaast zorg ik ervoor dat je website beter functioneert door slimme teksten, zoekwoorden en conversie optimalisatie.

Of je nu helemaal niks weet van SEO, of dat je al met meerdere bureaus of SEO experts hebt gewerkt, ik sta achter je. En als ik het niet weet, dan zeg ik dat ook. Dan verwijs ik je door naar iemand anders.

Waarom ben je een bedrijf begonnen?

Vaak ben je als ondernemer iemand die wil creëren. Ze zeggen ook wel dat veel ondernemers in het bezit zijn van de karaktereigenschap ‘openheid’. Dat betekent niet per se dat je een ‘outgoing extravert’ bent maar dat je:

 • Regelmatig nieuwe businessideeën verzint
 • Je aangetrokken voelt tot de onzekerheid van het ondernemen
 • Verbeeldingskracht hebt
 • Ervan houdt om nieuwe dingen te onderzoeken

Deze creatieve ondernemerseigenschap maakt dat je wilt scoren.

Google is daarvoor het uitgelezen kanaal. Vooral het onderzoeken van zoekwoorden geeft ondernemers een kick en een eerste inzage of een idee kans van slagen heeft.

Een SEO project bij Qonvert

Een SEO project bij Qonvert is steeds een ander project. De ene klant heeft wat meer SEO van dit nodig en de ander wat meer SEO van dat. Dat is afhankelijk per project.

Elke klant begint in elk geval met een analyse.

De ene keer is deze analyse gericht op zoekwoorden en de andere keer op techniek. Soms zijn landingspagina’s de uitgelezen optie en op een ander moment is het linkbuilding. Het is maar net wat je nodig hebt.

Mijn SEO aanbod bestaat uit de volgende producten

 • SEO
 • CRO
 • Zoekwoordenonderzoek
 • SEO schrijven
 • Linkbuilding & Online PR

Hoe ben ik gestart met SEO?

Ik ben zelf ook in het bezit van de karaktereigenschap ‘openheid’. Dit vertaalt zich in het feit dat ik inmiddels verschillende online concepten heb opgezet. Zowel voor mezelf als voor mijn klanten. Daarnaast bellen mijn klanten me vaak voor strategisch advies of om nieuwe concepten te bespreken.

11 jaar geleden ben ik begonnen met SEO. Toen was SEO nog makkelijk en bestond voornamelijk uit SEO geoptimaliseerde teksten en linkbuilding.

Tegenwoordig moet je meer kennisgebieden beheersen. Zo ben ik me de afgelopen jaren gaan verdiepen in machine learning, techniek en content om mijn SEO aanbod nog beter en interessanter te maken.

Persoonlijke noot

Een over mij pagina zonder een persoonlijke noot is geen ‘over mij’ pagina.

 • De mooiste taal vind ik Engels
 • Prive lees ik veel filosofie, romans en geschiedenis. Voor mijn werk lees ik over SEO, internet en Artificial Intelligence en Data Science.
 • Ik luister enorm veel podcasts over dezelfde onderwerpen

Hoe weet je of een SEO specialist iets oplevert

Het is vooraf altijd moeilijk om precies aan te geven wat een SEO traject gaat opleveren. Voor een bedrijf is het belangrijk om het stipje op de horizon te zien, dan kan ik je daarna verder helpen.

Een belangrijk aspect van SEO is dat als je stopt, dat dan de posities in Google blijven. Je profiteert nog in lengte van jaren van de gedane SEO arbeid. Dit maakt dat je marketingkosten per verkocht product op termijn extreem laag worden. Ik heb daar een stuk over geschreven. Dat vind je hier >> Wat levert een SEO specialist op.

Informatie over SEO specialisme

Wil je meer weten over SEO specialisme dan vind je hieronder een aantal interessante pagina’s

Contact

Een SEO traject start bij Qonvert vanaf € 2300. Als je wilt weten waar dat uit bestaat en hoe lang dit duurt, neem dan contact met me op per hkeeren@qonvert.com of 06 – 14370277.