Ik ben SEO specialist voor bedrijven die van hun SEO iets moois willen maken.

  • Scoren je webpagina’s slecht in Google?
  • Ben je op zoek naar een SEO consultant?
  • Heb je moeite om klanten te krijgen via internet?
  • Wil je iets fundamenteels doen aan je conversies?

Ik zorg dat je meer traffic naar je website, meer aanvragen en meer klanten krijgt. Ik doe dat al 10 jaar met extreme passie. Mensen die mij kennen weten dat ik gek ben op het vak SEO specialist en dat ik tot het uiterste ga voor het SEO succes van mijn klanten.

Ik heb me verdiept in meerdere aspecten van zoekmachine optimalisatie en online marketing zoals: linkbuilding, website techniek, website optimalisatie en content marketing. Ik lees er veel over, ben op de hoogte van de laatste nieuwtjes en test veel dingen.

Case studies

Als je op deze link klikt dan vind je een aantal SEO case studies die ik de afgelopen jaren voor mijn klanten heb uitgevoerd.

Bekijk hier mijn SEO case studies

De veranderingen van Google

Google voert dagelijks enkele updates uit aan het algoritme. Als SEO specialist is het noodzakelijk om bij te blijven bij deze ontwikkelingen. Anders kan ik mijn klanten geen goed advies geven.

Wat achtergrond over mezelf

  • Geboren: 1970 in Geldrop.
  • In 1991 ging ik studeren in Amsterdam.
  • In 1993/1994 studeerde ik 1 jaar in Parijs. Ik woonde daar in een studentenflat aan de rand van Parijs, op een half uurtje van de Eiffeltoren.

Ik ben in 2008 begonnen als SEO specialist

Een website hoog in Google krijgen zonder enige ervaring: dat was mijn doel (ik las in die tijd al heel veel over SEO). Daarvoor had ik een gratis klant nodig.

De eerste gratis klant waarvoor ik zoekmachine optimalisatie deed was een bedrijf in ‘verkoopstyling’.

Ik realiseerde voor deze klant een top 3 positie in Google op het zoekwoord ‘verkoopstyling’, en een nummer 1 positie op het trefwoord ‘verkoopstyling + plaats’. Dat was een mooi succes voor een beginner. De SEO expert was geboren.

Na een aantal maanden kreeg ik betaalde klanten en werd ik steeds meer SEO expert. Fast forward naar 2014 ben ik SEO specialist en content marketeer voor een vaste basis klanten.

Content marketing is er de laatste jaren bij ingeslopen. Bij SEO hoort content. Anders kun je geen SEO doen. Of je moet een technische SEO-er zijn, dan kan het.

Gelukkig vind ik content marketing net zo leuk als SEO. Ik geloof in de kracht van content om beter vindbaar te worden, meer links te verkrijgen en om meer klanten te krijgen.

Meer bezoekers op je site

Meer traffic naar een website realiseren vind ik erg cool. Soms realiseer je met een simpele technische tweak een gigantische traffictoename. Dat is erg mooi en waardevol.

Soms doe je het met content, links en zoekwoorden. Dat gaat wat langzamer maar ook dat heeft zijn successen. En als je alles combineert dan is dat nog beter en waardevoller. Het hangt er een beetje vanaf wat de klant nodig heeft.

Hoe ga ik te werk?

Ik doe vooraf altijd een analyse. Ik heb meestal wel een idee heb welke kant het opgaat, maar een goede analyse is noodzakelijk. Anders kun je geen beleid maken.

Na de analyse ga ik aan de slag en doe ik wat nodig is. Elke klant heeft zijn eigen SEO problemen. De ene heeft technische issues en de ander heeft een content strategie nodig. Gelukkig heb ik zoveel ervaring dat ik een holistische view heb op SEO.

Als je daarover meer wilt weten neem dan contact met me op of kijk hier op mijn productpagina’s.

Abonneer je op mijn nieuwsbrief

In mijn nieuwsbrief staan interessante tips over SEO. Al zeg ik het zelf. En het is nog gratis ook.

Mijn blog

Naast mijn werk als SEO consultant deel ik kennis over SEO. Hieronder vind je enkele voorbeelden van artikelen over SEO van mijn blog:

Zo los je een handmatige penalty van Google op
Wat is een slechte link
Zo verover je meerdere steden in Nederland met SEO
Waarom ben jij teleurgesteld in jouw SEO bureau
7 Zoekmachine Optimalisatie trucs die je nooit moet geloven
Hoe maak je je website beter vindbaar in Google

SEO Specialist inhuren uit de regio Amsterdam en erbuiten?

Ben jij op zoek naar een SEO specialist die je helpt met SEO & (online) marketing?

Ik wissel graag van gedachten om je aan meer traffic en klanten te helpen.

Mijn kantoor is gevestigd in Amsterdam. Bel me op 06-14370277 of mail naar hkeeren@qonvert.com.