SEO trainer & adviseur

Mijn naam is Hans Keeren, SEO trainer, SEO tekstschrijver en SEO specialist. Ik help MKB bedrijven en ZZP-ers door SEO trainingen en advies aan meer omzet en meer bezoekers. Ik ben inmiddels sinds 2008 online ondernemer.

Ik heb als SEO specialist bedrijven laten groeien en ik heb ondernemers letterlijk uit het slijk getrokken omdat het zo slecht met ze ging.

Sinds 2008 heeft me dat kennis, contacten en klantencases opgeleverd.

Ik heb bedrijven naar nummer 1 posities in Google geholpen op zoekwoorden als doorlopend krediet, persoonlijke lening, skills management software, luchtverfrissers, lamelparket, loodgieter en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Daarnaast heb ik voor bedrijven hun traffic en omzet regelmatig tot grote hoogten laten stijgen.

Bij veel mensen heb ik door mijn werk een hele goede naam opgebouwd en krijg ik regelmatig doorverwijzingen.

Ik help bedrijven om de volgende stap te zetten met SEO, om ze te laten scoren in Google en om ze aan meer klanten en aanvragen te helpen.

Dat doe ik door het geven van strategiedagen, trainingen en SEO advies. Heb je interesse om een keer met een SEO specialist van gedachte te wisselen? Neem dan contact met mij op.

Ik vond dat Hans erg plezierig lesgaf. Hij heeft geduld en legt dingen goed uit. Hij is erg inspirerend en je krijgt als cursist het gevoel dat hij nog uren door kan gaan met trainen. 

André Klijnsma – Eigenaar Team Klijnsma