Portfolio & Referenties van mijn SEO diensten

Hieronder vind je referenties en portfolio-items van mijn SEO diensten die ik sinds 2008 uitvoer.

123toilet

We werken nu al een tijdje met Qonvert samen en zijn zeer tevreden. Hans is een specialist op het gebied van Linkbuilding en SEO met up to date kennis van de markt. Een partij waar we nog vele jaren mee samen willen werken!

Michael Bartelet – 123toilet

Parketloods

Mede dankzij de samenwerking met Hans Keeren en zijn SEO ideeën is de traffic op mijn site de afgelopen 2 jaar verdubbeld per kalenderjaar. Naast de traffic is niet onbelangrijk ook de conversie met dezelfde cijfers gestegen.

B. van den Born – Directeur / eigenaar Parketloods

Beurs van Berlage

Hans Keeren is een zeer kundige SEO expert die zich niet neerlegt bij halfslachtige resultaten, zeer prettig is om mee samen te werken en graag kennis deelt om op de lange termijn voor goede resultaten te zorgen.

J. van Schagen – Marketing Manager Beurs van Berlage

Verzekeringen Online

Dankzij de kennis van Hans hebben we de penalty van Google kunnen oplossen.  Hans is heel plezierig persoon om mee te werken, praktisch ingesteld en een super samenwerking!

Remco Knoester – Eigenaar Verzekeringen Online

Expatica

Veel inhoudelijke kennis van SEO, perfect strategisch advies en eindelijk iemand binnen de organisatie die weet hoe het SEO spel gespeeld wordt!

Mark Welling – Directeur / Eigenaar Expatica

AKC Loodgieter

Ik werk nu al een paar jaar samen met Hans Keeren en na eerder met 4 nerds te hebben gewerkt heb ik nu iemand die met onze organisatie meedenkt. Naast de topposities in Google en de vele concurrentie is hij duidelijk geweest over wat ik kon verwachten. SEO duurt een tijdje en daar ben ik nu inmiddels wel achter.

Henk Wijnberg – Directeur / Eigenaar AKC Loodgieter

Key Perfections

Je SEO positie behalen in Google is mogelijk als je met Hans samenwerkt. Hij is heel duidelijk en realistisch en maakt tenslotte zijn woorden waar. Eindelijk een SEO specialist die zijn afspraken na komt.

Hamza Bouali – Locksmith 24-7

Dankzij de samenwerking met Qonvert is onze organische ranking van ID Riva Tours bij zoekwoorden gericht op vakanties naar Kroatië opvallend verbeterd.

Pieter Melieste – Directeur ID Riva Tours