Q-music SEO advies
Becam - Google advies

 SEO Advies: hoog scoren in Google

Waarom SEO-advies?

Goed SEO-advies zorgt voor hoge posities in Google, meer leads, meer aanvragen en meer klanten. Goed SEO-advies is advies met top-resultaten in Google en advies waarmee je als klant krijgt wat je vraagt: groei van je business.

SEO advies kan ook slecht zijn. Het levert in dat geval lagere posities op in Google en een terugval van je websitebezoekers. Vaak gaat dit gepaard met een verlies aan klanten en omzet. Dat wil je niet als ondernemer. Regelmatig krijg ik klanten bij wie de huidige SEO een stuk beter kan omdat hun vorige SEO bureau het heeft verknald.

Wil je met je bedrijf geen risico lopen op slechte SEO? Neem dan contact met me op voor een gratis adviesgesprek.

Ik geloof dat elk bedrijf succes kan hebben met SEO. Mijn missie is om bedrijven hoog in Google te krijgen zodat je Google domineert, meer bezoekers krijgt, meer winst maakt en je dromen realiseert.

 • Hans Keeren van Qonvert heeft voor een aantal klanten van mij topresultaten behaald in Google. Meer sales, hoge scores, helemaal goed. Als je van plan bent om een SEO-specialist in... lees verder

  Anton Theunissen Avatar Anton Theunissen

  Hans heeft mijn inkomen gered, nadat een websitebouwer ervoor gezorgd had dat mijn site 20 pagina's gezakt was. Erg fijn om met Hans te werken. Goede communicatie, hij voelt jouw... lees verder

  Philippe Marx Avatar Philippe Marx

  Voor onze website een SEO-specialist gezocht, in eerste instantie voor een maand de samenwerking met Hans aangegaan. Vriendelijk en duidelijk contact, weet waar hij over praat. Nu 4 maanden verder... lees verder

  Wijnhandel De Gouden Leeuw Avatar Wijnhandel De Gouden Leeuw
 • Geweldige service wordt goed meegedacht door hans keren zeer tevreden

  Loodgieter Amsterdam Amsterdam Avatar Loodgieter Amsterdam Amsterdam

  Ik wist dat twee van onze tekstschrijvers weinig ervaring hadden met SEO. Als ik ze wilde inschakelen voor teksten voor websites dan had ik daar mijn twijfels over. Ik wilde... lees verder

  Andre Klijnsma Avatar Andre Klijnsma

  Dankzij Hans Keeren van Qonvert vinden steeds meer klanten de weg naar mijn Adempraktijk! Door de juiste SEO toe te passen ben ik bovenin Google terecht gekomen en is mijn... lees verder

  Lilian Korzilius Avatar Lilian Korzilius
 • Een expert met veel ervaring! Superveel aan gehad. Je hebt me echt meer gegeven dan alleen SEO training. Ik ben me nu niet alleen meer bewust van mijn eigen best... lees verder

  Dae Nelia Avatar Dae Nelia

  Hans Keeren heeft ons bedrijf geholpen met topposities in Google op SEO-zoekwoorden gerelateerd aan vergaderingen. Dit levert ons wekelijks serieus meer boekingen op.

  Natalie Kohlmann Avatar Natalie Kohlmann

  Nadat ik een half jaar met een online marketing bureau heb samengewerkt en er geen resultaten behaald werden ben ik over gestapt naar Qonvert. Hans heeft er voor gezorgd dat... lees verder

  Yasin Bokadid Avatar Yasin Bokadid

SEO advies componenten

Waaaruit bestaat mijn SEO advies? Hieronder vind je de zaken waarmee ik al veel klanten naar topposities in Google heb gekregen:

Hieronder vind je de zaken die in mijn SEO-advies belangrijk zijn om meer klanten aan te trekken.

 • Identificatie van je doelen.

 • Zoekwoordenonderzoek.

 • Concurrentieanalyse.

 • On-Page SEO.

 • Lokale SEO

 • Technisch SEO advies.

 • EAAT advies.

 • Linkbuilding.

 • Nieuwste technologieën.

Vragen hierover kan ik beantwoorden tijdens een eerste SEO advies gesprek. Tijdens dit gratis SEO-advies gesprek voorzie ik je meteen van een gratis SEO-scan. Zo weet je meteen waar je staat met je zoekmachine optimalisatie.

Mijn SEO advies bestaat uit het hoog laten scoren van zoekwoorden, technisch SEO advies, lokale SEO, SEO tekstschrijven en linkbuilding. Daarnaast geef ik ook SEO trainingen. Ik bied je bedrijf een totaaloplossing op het gebied van SEO. Mijn SEO advies betekent bestendigheid voor jaren in hoge posities, meer rendement en meer omzet.

Zoekmachine Optimalisatie sinds 2008

Ik ben al sinds 2008 bezig met SEO en heb in de meest concurrerende markten gewerkt. Daarnaast heb ik ook eigen websites waarmee ik geld verdien. Met mijn SEO-advies en SEO-trainingen boek je ook echt resultaat.

SEO advies voor hoge posities in Google

Hans heeft mijn inkomen gered, nadat een websitebouwer ervoor gezorgd had dat mijn site 20 pagina’s gezakt was. Erg fijn om met Hans te werken.
Goede communicatie, hij voelt je bedrijf aan. Superaanrader!!

Philippe Marx – Eigenaar Marx Auto Airco Service

SEO ADVIES FAQ

SEO Advies FAQ

SEO Advies, concurrentie-onderzoek, zoekwoordenonderzoek

Kun je SEO zelf doen?

Zelf SEO doen is een optie maar het vereist brede kennis van het vak met daarnaast actuele kennis. Als je SEO zelf wilt doen dan is het verstandig om advies van het internet te vergaren of een goede SEO training te volgen. Vooral tijdens mijn eigen SEO-trainingen krijg je adviezen om je website goed te laten presteren in de zoekresultaten van Google. Maar ook na een SEO training zul je je SEO-kennis up to date moeten houden.

Wat kun je doen om je SEO te verbeteren?

Om je SEO te verbeteren richt je je op hoogwaardige content volgens het EEAT principe, relevante backlinks en techniek. Tools zoals Google Analytics en Search Console geven inzicht in je websiteprestaties. Vandaag de dag is je website meer dan een visitekaartje. Het is een hub waar marketing en sales samenkomen. SEO verbeteren is een continu proces. Door je SEO te verbeteren maximaliseer je de zichtbaarheid en prestaties van je website in zoekmachines.

Wat is het verschil tussen black hat en white hat SEO

White hat SEO verwijst naar best-practice optimalisatie-technieken die voldoen aan de richtlijnen van zoekmachines zoals Google. Hierbij ligt de nadruk ligt op  contentcreatie en het volgen van de regels die Google voorschrijft. Bij Black Hat SEO gaat het om tactieken die de richtlijnen van zoekmachines schenden of niet opvolgen. Merk op dat zoekmachine optimalisatie ten alle tijden een vakgebied is dat gericht is op het manipuleren en/of beïnvloeden van een zoekmachine als Google. 

Wat is het verschil tussen SEO en SEA advies?

Het verschil tussen SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) ligt in de aard van de zoekresultaten. SEO draait om organische, onbetaalde zoekresultaten, terwijl SEA betrekking heeft op betaalde zoekadvertenties. SEA verwijst naar Google Ads, terwijl SEO de natuurlijke zoekresultaten omvat. Een belangrijk verschil is dat als je stopt met SEA, je advertenties verdwijnen, terwijl je resultaten in Google blijven staan als je stopt met SEO.

Kan ik linkbuilding zelf doen?

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO. Linkbuilding vereist gespecialiseerde kennis zodat je hoge posities in Google behaalt. Als je beperkte expertise hebt dan is het verstandig om dit aan een SEO-professional over te laten. De juiste SEO experts hebben ervaring en strategieën om de juiste hoogwaardige en relevante backlinks te genereren. Een verkeerde aanpak is schadelijk voor je website en je posities in Google. Door linkbuilding uit te besteden is de kans op succes veel groter dan dat je zelf gaat aanmodderen.

Hoe lang duurt het voordat SEO gaat werken?

Hoe lang het duurt voordat SEO gaat werken hangt af van het onderdeel dat je hebt geoptimaliseerd. Linkbuilding (off-page SEO) kan drie weken of zelfs langer duren en is daardoor vrij onvoorspelbaar. Bepaalde delen van on page SEO optimalisatie kunnen binnen 24 uur gaan werken maar het kan ook zomaar drie weken duren. Als je één specifieke termijn wilt dan zou ik drie weken aanhouden voordat je verschillen gaat zien in het SEO advies van je SEO specialist. De termijn voordat SEO gaat werken is afhankelijk van zaken zoals bijvoorbeeld crawling en zoekvolume.

Hoe kan SEO advies meer klanten aantrekken?

SEO-advies om meer klanten aan te trekken doe je door je website te optimaliseren voor je doelgroep. SEO advies draait om zoekmachines én om bezoekers, jouw potentiële klanten. Een overzichtelijke website-structuur, snelle laadtijden, on-page SEO en duidelijke, uitgebreide informatie dragen bij aan een verbeterde gebruikerservaring. Door deze aspecten te optimaliseren vergroot je de kans om online meer klanten te werven en te behouden.

Het maakt niet uit of je MKB, een multinational, ZZP-er of webshop bent. Een goed SEO-beleid is belangrijk. Hieronder vind je de zaken die in mijn SEO-advies belangrijk zijn om meer klanten aan te trekken.

 • Identificatie van je doelen.
 • Volledig, relevant trefwoordonderzoek.
 • Concurrentieanalyse.
 • Complete geoptimaliseerde On-Page SEO.
 • Technische SEO.
 • EAAT.
 • Linkbuilding.
 • Aangepaste prijzen voor elk budget.
 • Nieuwste technologieën.

Wat zijn de drie SEO-pijlers

De drie pijlers van SEO zijn autoriteit, content en techniek. Deze pijlers vormen de basis voor effectief SEO advies. Autoriteit verwijst naar de backlinks, betrouwbaarheid en geloofwaardigheid van je site. Hoogwaardige content biedt relevantie en informatieve waarde. Technische optimalisaties zorgen voor goede on page en een gebruiksvriendelijke en goed functionerende website. Deze pijlers werken samen en staan in verbinding met elkaar. Een sterke website-prestatie in Google vereist een evenwichtige optimalisatie van alle drie plijlers.

Wat kost SEO per maand?

Het is moeilijk om bedragen te noemen als het om SEO kosten per maand gaat. Wel kan ik je een indicatie geven: SEO advies kost tussen de € 600,- en meer dan € 5.000,- per maand. Meestal vindt er aan het begin van de samenwerking een SEO audit of zoekwoordenonderzoek plaats. De maandelijkse kosten voor SEO zijn afhankelijk van een aantal factoren:

 • De mate van concurrentie in een branche of op bepaalde zoekwoorden.
 • Heeft een branche veel of weinig zoekwoorden?
 • Heeft de klant zelf al aan SEO gedaan in het verleden. Hoe meer een bedrijf aan SEO heeft gedaan hoe lager de kosten. Mits het goed is gedaan natuurlijk.

Hans Keeren van Qonvert heeft voor een aantal klanten van mij topresultaten behaald in Google. Meer sales, hoge scores, helemaal goed. Als je van plan bent om een SEO-specialist in te huren dan raad ik je Hans Keeren aan. Hij is duidelijk en zorgt voor resultaten.

Anton Theunissen – Eigenaar Ant Communications

Qonvert Blog

Top tips voor SEO optimalisatie in 2023

Top tips voor SEO optimalisatie in 2023

In de dynamische wereld van zoekmachineoptimalisatie is verandering de enige constante. Als je je SEO-positie in de zoekresultaten wilt behouden of verbeteren, is het essentieel om op de hoogte te...

Lees meer
Kunnen H1-tags de SEO posities verbeteren?

Kunnen H1-tags de SEO posities verbeteren?

Dit gastartikel is geschreven door Jeroen van der Zwet. Het artikel is volledig zijn eigen visie en reflecteert niet noodzakelijkerwijs de visie van Qonvert. Wil je een SEO schrijven training...

Lees meer

Hans Keeren is een geweldige SEO specialist die echt presteert. Hij heeft onze SEO verbeterd en gezorgd voor een aanzienlijke toename van traffic naar onze website. Wat ik daarnaast vooral waardeer is dat hij altijd zijn afspraken nakomt. Zijn betrouwbaarheid maakt hem een waardevolle partner voor ons bedrijf. We zijn zeer tevreden met zijn diensten en bevelen hem ten zeerste aan!

Julian van Oort – The Landrovers